Vergoeding begeleiding Professional Organizer

new-skills

Vergoeding begeleiding door verzekeraar

Tijdens het intakegesprek geeft mijn klant aan dat ze te veel aan haar hoofd heeft. Ze heeft het gevoel haar werkzaamheden niet meer onder controle te hebben. Dit uit zich met name door lichamelijke klachten (trekkingen in het gezicht en hartkloppingen), slecht kunnen slapen, veel piekeren en de angst dat ze haar werkzaamheden niet goed kan uitvoeren.

Ze heeft moeite om te starten met werkzaamheden in tijd die ontstaat doordat er bijvoorbeeld een cliënt van haar onverwacht uitvalt. Ook geeft ze aan last te hebben van perfectionisme. Ze geeft aan geen “rust” te hebben, geen overzicht over de werkzaamheden en het stellen van de juiste prioriteiten. Door deze onrust functioneert zij niet goed.

Ze kent in haar naaste omgeving veel mensen die uitvallen wegens een burn-out en dat wil ze graag voorkomen (1 op de 7 werkenden heeft last van werkstress, het is de beroepsziekte nr 1 onder werkenden; bron: TNO/CBS).  Het is goed dat mijn klant zich daar van bewust is en dat zij dit wil voorkomen. Verzuimpreventie wordt m.i. met name op dit vlak steeds noodzakelijker, zeker als je naar de feiten en cijfers kijkt. Een Professional Organizer leert o.a. mensen inzicht te geven in het stellen van prioriteiten en het structureren van de werkzaamheden. Ik geef praktische handvatten om hier mee om te gaan en geef inzicht om zaken anders aan te pakken, gericht op de klant. Ik lever maatwerk door ‘training on the job’.

Op advies van een arbeidsdeskundige heeft zij mijn offerte ingezonden naar haar Verzekeringsmaatschappij waar haar AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering) loopt. Tot onze vreugde keurt de verzekeringsmaatschappij mijn offerte goed, en wordt mijn begeleidingstraject, in het kader van verzuimpreventie, vergoed aan mijn klant.

Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>