Workshop

Van werkstress naar werkplezier!

We willen van alles en zijn daarom vooral heel erg druk. Zo druk dat jouw werk/privé uit balans raakt. Je hebt jouw werk/privé balans voor een groot deel zelf in de hand.

Je wilt er voor iedereen zijn, en daardoor is er vaak geen tijd meer voor jezelf. De week gaat zo snel voorbij dat je niet eens blij bent dat het al weer weekend is. Misschien heb je last van werkstress omdat je achterloopt met je werk. Je agenda loopt vol en dan ontvang je ook nog eens meer dan 50 e-mails per dag waar je nog niet eens aan toe gekomen bent. Dan thuis maar weer aan de slag, terwijl je eigenlijk nog wilde sporten of bij vrienden/familie op bezoek. En dan ligt daar ook nog die administratie!

"Ik kan niet eens een uurtje ongestoord werken!"

Herkenbaar? Wil jij de overzicht en controle weer terug?

Meld je dan aan voor onze workshop.
Tijdens deze interactieve workshop gaan we in op de volgende onderdelen:

  • focus
  • keuzes maken / prioriteiten stellen
  • assertiviteit
  • realistisch plannen
  • email gedrag/outlook (tips & tricks)

Het resultaat is meer evenwicht door de juiste keuzes te maken. Je krijgt inzicht wat voor jou echt belangrijk is. En je  ontvangt handige tips en tools om direct mee aan de slag te gaan. Zo ervaar je meer overzicht en rust. Van werkstress naar werkplezier!

Wat kost de workshop?

De kosten zijn € 79,- ex. btw. per persoon.
Maximaal aantal deelnemers 8.

Data van workshops

  • Datum: medio Maart 2019 (datum volgt zsm) bij Laan 22 in Roosendaal. Heb je belangstelling? Stuur me dan een berichtje.

Maatwerk workshop

Deze workshop is ook aan te vragen als ‘in-company’ workshop (maatwerk) voor een groep medewerkers van jouw afdeling of bedrijf. De workshop kan plaatsvinden op jouw bedrijf of op een externe locatie.

De workshop is gericht op het structureren van het werkproces en het efficiënt gebruik van outlook (agenda/taken/e-mail). Deze workshop wordt afgestemd als maatwerk voor jouw bedrijf. De prijs is afhankelijk van de duur (1 of meerdere dagdelen) de groepsgrootte (meestal tot max. 8 personen) en de locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@vanbeersorganizer.nl.

Lezing: Werkstress is een keuze......

Regelmatig verzorg ik (tegen een vergoeding) een lezing. E.e.a. is afhankelijk van de tijdsduur en doelgroep, informeer naar de mogelijkheden via info@vanbeersorganizer.nl