Workshops

Workshops:

1. Van Werkstress naar Werkplezier

We willen van alles en zijn daarom vooral heel erg druk. Zo druk dat jouw werk/privé uit balans raakt. Je hebt jouw werk/privé balans voor een groot deel zelf in de hand. Het is soms best lastig om niet overal "ja" op te zeggen, terwijl je eigenlijk "nee" zegt tegen jezelf.

Je wilt er voor iedereen zijn, en daardoor is er vaak geen tijd meer voor jezelf. De week gaat zo snel voorbij dat je niet eens blij bent dat het al weer weekend is. Misschien heb je last van werkstress omdat je achterloopt met je werk. Je agenda loopt vol en dan ontvang je ook nog eens meer dan 50 e-mails per dag waar je nog niet eens aan toe gekomen bent. Dan thuis maar weer aan de slag, terwijl je eigenlijk nog wilde sporten of bij vrienden/familie op bezoek. En dan ligt daar ook nog die administratie!

"Ik kan niet eens een uurtje ongestoord werken!"

Herkenbaar? Wil jij de overzicht en controle weer terug? Meld je dan aan voor deze workshop. Wij trainen op stressvrij, slimmer en met plezier werken.
Tijdens deze interactieve workshop gaan we in op de volgende onderdelen:

 • focus
 • keuzes maken / prioriteiten stellen
 • assertiviteit
 • realistisch plannen
 • email gedrag/outlook (tips & tricks)

Het resultaat is meer evenwicht door de juiste keuzes te maken. Je krijgt inzicht wat voor jou echt belangrijk is. En je  ontvangt handige tips en tools om direct mee aan de slag te gaan. Zo ervaar je meer overzicht en rust. Van werkstress naar werkplezier!

2. Assertiviteit kan je leren!

Je voelt je terugtrekken in een vergadering. Je durft niet zo goed je mening te uiten in een overleg, of tijdens een gesprek laat je je steeds overrompelen. Thuis denk je "waarom heb ik niets gezegd?". Herkenbaar? Assertiviteit kan je leren, door te oefenen hoe je wilt reageren in dergelijke situaties. Daarnaast laten we zien wat kleur kan doen met jouw uitstraling, waardoor jij je zelfverzekerder voelt.

In deze workshop behandelen we de volgende onderdelen:

 • Wat is assertiviteit?
 • Werken aan jouw zelfvertrouwen
 • Straal in jouw kleur

Het resultaat is dat jij je zelfverzekerder voelt en weet hoe je kunt reageren in situaties waar je nu moeite mee hebt. In deze workshop spelen we zoveel mogelijk in op jouw persoonlijke situatie. De groepen zijn bewust wat kleiner, maximaal 6 personen. Deze workshop wordt in 2 dagdelen gegeven.

3. Effectiever werken met MS Teams

Microsoft Teams is een geweldige hub om samen flexibel te kunnen werken op elke gewenste locatie op diverse apparaten. Heb jij ook MS Teams en wil je hier graag meer over weten?

In deze workshop behandelen we de volgende onderdelen:

 • De basisstappen van MS Team. Hoe werkt het?
 • Werken in een team, afdeling of project.
 • Wat zijn de verschillen per apparaat, tips & tricks.

Resultaat
Door middel van deze workshop verhoog jij je kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft Teams.

 

Wat kost de workshop?

De kosten zijn € 149,- ex. btw. per persoon
per dagdeel (ca. 3 uur).
Maximaal aantal deelnemers 6 - 8.

Data van workshops

 • Heb je belangstelling? Stuur me dan aub een berichtje. Geef aan voor welke workshop je belangstelling hebt. Ik neem contact met je op voor de eerstkomende workshop.

 

Maatwerk in company training

Wil je met jouw afdeling of team aan de slag om Moeiteloos (te leren) Werken? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een in company training   (maatwerk) voor een groep medewerkers van een afdeling, team of bedrijf. Deze training kan plaatsvinden op jouw bedrijf of op een externe locatie.

De training is gericht op het structureren van het werkproces en het efficiënt gebruik van outlook (agenda/taken/e-mail). Deze training wordt afgestemd als maatwerk voor jouw bedrijf. De prijs is afhankelijk van de duur (1 of meerdere dagdelen) de groepsgrootte (van 4 tot max. 12 personen) en de locatie. Naast een plenaire theoretische sessie (1 dagdeel) wordt er ook tijd ingepland voor individuele begeleiding voor de deelnemers. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@vanbeersorganizer.nl.

Lezingen: Hoe houd ik overzicht? 

Regelmatig verzorg ik (tegen een vergoeding) een lezing. E.e.a. is afhankelijk van de tijdsduur en doelgroep, informeer naar de mogelijkheden via info@vanbeersorganizer.nl