Trainingen

Trainingen

Moeiteloos E-mailen

We willen van alles en zijn daarom vooral heel erg druk. Zo druk dat jouw werk/privé uit balans raakt. Je hebt jouw werk/privé balans voor een groot deel zelf in de hand. Het is soms best lastig om niet overal "ja" op te zeggen, terwijl je eigenlijk "nee" zegt tegen jezelf.

Je wilt er voor iedereen zijn, en daardoor is er vaak geen tijd meer voor jezelf. De week gaat zo snel voorbij dat je niet eens blij bent dat het weekend is. Misschien heb je last van werkstress omdat je achterloopt met je werk. Je agenda loopt vol en dan ontvang je ook nog eens meer dan 50 e-mails per dag waar je nog niet eens aan toe gekomen bent. Dan thuis maar weer aan de slag, terwijl je eigenlijk nog wilde sporten of bij vrienden/familie op bezoek. En dan ligt daar ook nog die administratie!

"Ik kan niet eens een uurtje ongestoord werken!"

Herkenbaar? Wil jij de overzicht en controle weer terug? Meld je dan aan voor de training Moeiteloos E-mailen. Wij trainen op stressvrij, slimmer en met plezier werken.
Tijdens de Moeiteloos E-mailen gaan we in op de volgende onderdelen:

 • Focus
 • Keuzes maken & Prioriteiten stellen
 • Assertiviteit
 • Realistisch plannen
 • Email gedrag/Outlook (tips & tricks)

Het resultaat is meer evenwicht door de juiste keuzes te maken. Je krijgt inzicht wat voor jou echt belangrijk is. En je ontvangt handige tips en tools om direct mee aan de slag te gaan. Zo ervaar je meer overzicht en rust.
Van werkstress naar werkplezier! Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Moeiteloos werken met Microsoft Teams 

Microsoft Teams is een geweldige hub om samen flexibel te kunnen werken op elke gewenste locatie op diverse apparaten. Heb jij ook Microsoft Teams en wil je hier graag meer over weten? Ik geef onderstaande trainingen over het gebruik van Microsoft Teams (MS Teams):

In de training MS Teams de Basis behandelen we o.a. de volgende onderdelen:

 • Chatten
 • Kanalen en Teams
 • Deelnemen aan een vergadering
 • Instellingen

In de training Organizen met MS Teams komen o.a. de volgende onderdelen voor:

 • Samenwerken in documenten
 • Samenwerken met je team: hoe zet je diverse apps in als Planner/To Do en OneNote
 • Hoe houd je overzicht?

In de training MS Teams Interactief Vergaderen leer je hoe je een vergadering of workshop interactiever kunt maken door o.a.:

 • Breakout Rooms in te stellen
 • Polls te gebruiken
 • Opname te maken van een vergadering

Resultaat
Door middel van deze trainingen verhoog jij je kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft Teams.
Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Info over een training

De trainingen worden gegeven
op locatie of online en duren ca. 1,5 - 2 uur.
Ook mogelijk in avonduren.
Aantal deelnemers (min. 5 max. 12).

Belangstelling in een training?

 • Heb je belangstelling? Stuur dan een berichtje naar info@vanbeersorganizer.nl.
  Geef aan voor welke training je belangstelling hebt. Ik neem dan graag contact met je op.

 

Maatwerk in company training

Wil je met jouw afdeling of team aan de slag om Moeiteloos (te leren) Werken? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een in company training   (maatwerk) voor een groep medewerkers van een afdeling, team of bedrijf. Een training kan Online plaatsvinden of indien mogelijk en met gepaste afstand op jouw bedrijf of op een externe locatie.

De training is gericht op het structureren van het werkproces en het efficiënt gebruik van outlook (agenda/taken/e-mail). Deze training wordt afgestemd als maatwerk voor jouw bedrijf. De prijs is afhankelijk van de duur (1 of meerdere dagdelen) de groepsgrootte (van 5 tot max. 12 personen) en de locatie. Naast een plenaire theoretische sessie (1 dagdeel) wordt er ook tijd ingepland voor individuele begeleiding voor de deelnemers. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@vanbeersorganizer.nl.

Lezingen: Hoe houd ik overzicht? 

Regelmatig verzorg ik (tegen een vergoeding) een lezing of een workshop. E.e.a. is afhankelijk van de tijdsduur en doelgroep, informeer naar de mogelijkheden via info@vanbeersorganizer.nl