Referenties

caret-down caret-up caret-left caret-right
Christina Eckhardt, Mirjam Plaisier, Pameijer (zorginstelling), Rotterdam

Het ordenen van binnengekomen mail, effectiever werken." Ik heb nu meer overzicht!"  Vooral de persoonlijke aandacht en rustige manier van uitleggen."

"Heel fijn persoon, duidelijk en kijkend naar jouw behoefte." "Aangeraden bij collega’s deze training."

Jet van de Water, Theo Hendrikx, Carina Wolters, Elian Verstappen, Yuverta (onderwijs), Roermond

"Tijdens de plenaire sessie kreeg ik inzicht over e-mailen in zijn algemeenheid en ook het maken
van een actieplan richt je op werkpunten. "In de individuele sessies kun je persoonlijke vraagstukken waar je tegen aan loopt voorleggen."

"De plenaire sessie was heel algemeen. De individuele sessie vond ik erg waardevol, zeker door de brede kennis van MS 365 van Jantina. "
Betere mappenstructuur in outlook, timemanagement en de 3 O's (Oppakken, Overdragen, Opruimen)

Fijn contact en goede tips; "Overzichtelijk houden van inbox, snelle stappen (mega handig) en gebruik van taken." "Mail op een andere manier organiseren, beter overzicht"

"Jantina geeft duidelijke en helder uitleg en ze is erg behulpzaam. Haar uitleg is goed en weet antwoord te geven op alle vragen."

Paul Kocken, Las-Pers B.V., Oss

Jantina heeft bij ons een Microsoft Teams training verzorgd. Zij heeft niet alleen inzicht gegeven in hoe Microsoft Teams werkt, maar ook over hoe en wanneer wij Microsoft Teams kunnen inzetten.

Kristel Kobussen en Angela Berting van Stichting Groenhuysen, Roosendaal

Wij hebben met veel plezier deelgenomen aan de in-company training; efficiënter werken met Outlook (planning, e-mail en takenlijst). Het was een leerzame middag! We hebben zeer bruikbare tips ontvangen om efficiënter te kunnen werken, daar zijn we heel blij mee.

Debby Jorissen, JVM B.V. , Roosendaal

Jantina heeft voor al onze medewerkers een workshop verzorgd zodat wij, ook in drukke tijden, Moeiteloos kunnen blijven Werken. Alle tips waren welkom!

Leerkracht, Basisschool De Hofstee, Etten-Leur

Super bedankt voor al je hulp, wijsheid en tips. Het samen sparren, meedenken, spiegelen en onderzoekend leren heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik ga er zeker verder mee aan de slag!

Froukje, Medewerkster Sligro, Tilburg

Het was een top workshop, echt super. In korte tijd een visie gekregen waar de stress mogelijk vandaan kan komen, was voor mij een eyeopener. De interactie tussen de deelnemers was ook erg goed. De workshop is lekker afwisselend met bruikbare tips en ik heb me geen moment verveeld!

Susan Schoone, Praktijk Schoone namens Kwaliteitskring Het Klankbord Roosendaal

De logopedisten van de Kwaliteitskring vonden de presentatie van Jantina een groot succes. De collega’s waren allemaal erg enthousiast. Ze vonden de tips en informatie over keuzes maken en prioriteiten stellen erg verhelderend en leerzaam. Het was duidelijk te merken dat het echt een onderwerp is wat voor iedereen speelt en ik zag ook veel herkenning.

Hylko Brandsma, Algemeen Directeur Labee Group, Moerdijk

Dankzij Van Beers Organizer heb ik weer overzicht en structuur aangebracht op mijn werkplek en in mijn werk. Het werken met een clean desk kan ik iedereen aanraden. Ik plan meer en sta meer stil bij hetgeen ik wel of niet moet doen.

Marieke Bouman, Bestuurder St. Elisabeth, Roosendaal

Jantina heeft met haar enthousiasme en inzet de medewerkers van het secretariaat een goede spiegel voorgehouden. Zij heeft hen bewust gemaakt dat 'nee'-zeggen ook noodzakelijk kan zijn om hun eigen werkzaamheden op tijd af te kunnen ronden. Hierdoor worden ze ook minder gestoord gedurende de dag.

Hanneke Verheij, Logopedie Steenbergen, Steenbergen

De workshop in leerzaam en interactief. Er worden veel items behandeld waarin je jezelf herkent, en waar anderen zich ook in herkennen. Dat maakt deze workshop leerzaam en interessant. Ik heb me geen moment verveeld. Ik kan Jantina ook erg aanbevelen bij de individuele begeleiding.

Willem van der Kolk, Directeur Van der Kolk Belastingadviseurs, Bergen op Zoom

Ik heb Jantina leren kennen als een prettig persoon die haar afspraken nakomt. Op professionele wijze pakt zij haar werkzaamheden op.

Johan van Loenhout, Mediator en Inkoopadviseur Kaspermann Procurement Solutions, Oud-Gastel

Ik heb Jantina leren kennen als een kundige professional op het gebied van timemanagement en het organiseren van mijn onoverzichtelijke e-mail administratie. 

Ik ben zeer tevreden over haar tips en tricks, waardoor ik nu meer overzicht heb. 

Lee Johnson, Copywriter: creatively to-the-point, Bergen op Zoom

Jantina weet alle valkuil gebieden snel te vinden en heeft slimme trucs om (vaak hardnekkige!) ineffectieve werkpraktijken hard aan te pakken. Om één significant voorbeeld te geven, wij hebben mijn e-mail veel overzichtelijker gemaakt. Hierdoor wordt ik minder afgeleid en kan ik effectiever werken!! 

Ellen Troost, De Trainingsfactory, Nieuw-Namen

De workshop is goed opgebouwd en geeft veel tips waar ik direct mee aan de slag kan.

Esther Weile, Lekker op Wielen, Etten-Leur

Vooral nu ik het drukker krijg met mijn eigen bedrijf, pas ik veel van de ontvangen tips toe uit de workshop. De workshop is afwisselend en de interactie was goed, top!